Tofwonen

Waarom wij samenwerken met Coenders bewind? Dat is heel simpel en krachtig uit te leggen. Onze visie van Tofwonen is dat de klant centraal staat en we mensen helpen. De manier waarop Coenders Bewindvoering werkt sluit daar naadloos op aan.

Bij een intake komt al snel naar voren dat menselijk zijn en omgaan met elkaar als gelijken vanzelfsprekend is. Carla is recht door zee, duidelijk maar niet onbelangrijk, is erg geïnteresseerd in de cliënt en niet alleen in zijn/haar financiën.

De dosis humor die daaraan toegevoegd word geeft cliënten vaak een gevoel van vertrouwen en dit uit zich vaak vrijwel meteen in openheid van zaken om sneller tot de kern van de financiële situatie te komen. De weg naar bewind voelt voor de meeste mensen aan als falen en roept schaamtegevoel op. Door de manier waarop Carla een intake voert, zorgt dat schaamtegevoel op de achtergrond verdwijnt en laat snel het ijs breken. “We zijn tenslotte allemaal mensen.”

Bovendien, is de bereikbaarheid voor de cliënten erg goed en ook de bereikbaarheid voor de hulpverleners snel en duidelijk. Wat er voor zorgt dat cliënten niet langer met hun vraag of wens hoeven rond lopen dan nodig is en dit bied rust. Zaken worden erg snel opgepakt en weet de cliënt maar ook de hulpverlener goed te vinden en de samenwerking ervaren wij als zeer prettig. Met enige regelmaat hoor ik van cliënten terug, dit was een Tof gesprek. En laten wij dit als Tofwonen nou ook zo ervaren.

Als wij steekwoorden moet opschrijven die naar onze ervaring aansluiten bij Coenders bewind: Menselijk, duidelijk, samenwerken, daadkracht, humor, doorpakken, dienstverlenend, coachend, hulpvaardig, oplossingsgericht, geïnteresseerd, deskundig, tof.


Betty en Joost
www.tofwonen.net

 

Referenties

VIDEO

Een uitleg animatie over hoe en waarom er bewind wordt gevoerd binnen de rechtsstaat. Bron, De Rechtspraak.

VEELGESTELDE VRAGEN

Onderstaand treft u enkele veel gestelde vragen aan. Staat uw vraag er niet bij stel uw vraag dan via het contactformulier of per e-mail via de onderste optie.

Er is momenteel bij Coenders bewindvoering en levensexecuteur geen wachttijd. Wij kunnen u direct van dienst zijn.

Neem direct contact met ons op door te bellen met 077 20 18 732 of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bewindvoering

De tarieven voor bewindvoering zijn wettelijk vastgestelde tarieven. deze tarieven zijn vastgesteld door de Rijksoverheid.
De actuele tarieven kunt u hier terugvinden.

Levensexecuteur

De tarieven voor levensexecuteur zijn altijd in afstemming en worden op maat gemaakt. Dit is afhankelijk van uw wensen en specifieke persoonlijke situatie.
Wilt u meer weten, neem dan rechtstreeks contact met ons op door te bellen naar 077 20 18 732 of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Primair bestaat het werkgebied uit Limburg, Brabant en Gelderland. 

Voor mogelijkheden buiten deze regio, neem rechtstreeks contact met ons op door te bellen naar 077 20 18 732 of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carla Coenders, Wendy en Anouscka zijn de drie dossierbehandelaars. Gedurende de samenwerking is en blijft een van deze behandelaars uw vaste contactpersoon.
Het kan wel zo zijn dat u bij telefonisch contact een andere medewerker aan de lijn krijgt.

Voor mentorschap of curatele kunnen wij u adviseren. Op beperkte schaal wordt dit door ons kantoor verzorgd. Daarnaast beschikken wij over een breed netwerk aan mentoren in de regio.


Wilt u meer weten, neem dan rechtstreeks contact met ons op door te bellen naar 077 20 18 732 of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt een vraag stellen via ons contactformulier of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

NIEUWS

Momenteel is er geen nieuws te melden.