Het team aan u voorgesteld

 

Carla Coenders

Geboren in het mooie rozendorp Lottum. Na het behalen van mijn HAVO- diploma heb ik een jaar de opleiding voor tandartsassistente gevolgd. Maar het werken met en voor mensen trok me toch meer dan het assisteren aan de stoel. Vandaar ben ik dan ook gaan studeren in Eindhoven en heb daar in 1991 de HBO-opleiding CMW afgerond. Al vanaf 1990 ben ik werkzaam geweest in het sociaal cultureel werk en specifiek in het jongerenwerk. Via allerlei banen in het jongerenwerk (Alkmaar, Haarlemmermeer, Soest, Alphen aan den Rijn, Veldhoven en Mill & St. Hubert) heb ik in 2009 mijn eigen bewindvoerderskantoor opgestart. 

Ik ben actief als beschermingsbewindvoerder/mentor en curator. Mijn kantoor is lid van de Horus en voldoet daarnaast aan de eisen van het landelijk kwaliteitsbureau van de rechtbank. We blijven op de hoogte van actuele ontwikkelingen door jaarlijks bijscholing te volgen.
Naast het regelmatig volgen van bijscholingen heb ik in 2016 de module levensexecuteur gevolgd.


Binnen ons kantoor ben ik het eerste aanspreekpunt.

Anouscka

Mijn naam is Anouscka, werkzaam als bewindvoerder. Ik woon samen met mijn vriend en ben moeder van twee gezellige meiden.

Na het behalen van mijn HAVO-diploma, heb ik 25 jaar met veel plezier gewerkt in de Horeca en Recreatiebranche. Aangezien er qua werkinvulling voor mijn gevoel uiteindelijk toch iets leek te ontbreken, ben ik sinds 2010 als vrijwilliger aan de slag gegaan bij Vluchtelingenwerk, Humanitas en Synthese. Hier heb ik mijn positieve levensinstelling en ervaring kunnen inzetten, bij het ondersteunen en motiveren van anderen.

Het vrijwilligerswerk leverde zoveel voldoening en enthousiasme op, dat ik in 2016 op zoek ben gegaan naar een nieuwe, passende baan. Ik ben begonnen als administratief medewerkster op een bewindvoerderskantoor en nu werkzaam als bewindvoerder bij Coenders Bewindvoering. De combinatie cijfers en het menselijke aspect binnen mijn werk, is voor mij ideaal.

Bij Coenders Bewindvoering staat de klant écht voorop, en ik ben in een enthousiast en gedreven team terecht gekomen, waar no-nonsens, klantgericht en integer de kernwoorden zijn.

 

Christianne

Geboren en getogen in Horst en werkzaam als juridisch medewerker bij Coenders Bewind. 

 

In 2009 heb ik mijn Master Rechten afgerond aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ik ben teruggekomen naar het Limburgse en ben 10 jaar werkzaam geweest als advocaat. Ik voerde voornamelijk een algemene praktijk en heb kennis opgedaan van diverse rechtsgebieden. Dat komt nu zeer van pas bij Coenders Bewind. Cliënten krijgen met veel verschillende juridische problemen te maken en daarin kan ik het team ondersteunen. 

 

Daarnaast ben ik als jurist werkzaam voor Coenders Nalatenschap en wikkel nalatenschappen af voor families of begeleid ze daarin. 

 

Het is fijn om te kunnen ondersteunen bij allerlei juridische kwesties. Coenders Bewind vormt een heel fijn team om in te werken. Bij ons op kantoor is geen dag hetzelfde!

 

Annemiek

Mijn naam is Annemiek. Per 1 december 2020 ben ik werkzaam als mentor bij Coenders Bewind. Ik heb 16 jaar met veel plezier als verpleegkundige gewerkt binnen de gehandicaptenzorg en de ouderenzorg.

 

Voor mij was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik ben erg blij dat ik nu op deze manier betrokken ben bij de zorg en dat ik bij Coenders Bewind aan de slag kan als mentor.

 

Bianca

Mijn naam is Bianca, ik ben samenwonend en heb 3 kinderen. Ik heb de opleiding verzorging gedaan en ben daarna verschillende jaren werkzaam geweest als keuken-assistent in een verzorgingstehuis. Dit was uiteindelijk niet mijn passie en ben me gaan oriënteren op iets anders. Ik heb uiteindelijk bij Scheidegger de opleiding administratie gedaan en zo ben ik terecht gekomen in het bewindvoerdersvak.

Per juni 2021 ben ik werkzaam bij Coenders Bewind. Voorheen was ik 20 jaar werkzaam als assistent bewindvoerder bij een ander bewindvoerderskantoor. Ik ben terecht gekomen in een goed werkend team waarbij de cliënt voorop staat. Ik vind het zeer fijn om mensen te helpen daar waar nodig is.

 

Marcel

Mijn naam is Marcel, woon samen en ben 49 jaar. Ik ben opgeleid tot verpleegkundige en werk inmiddels 16 jaar met (voornamelijk) jongeren en jongvolwassenen met een complexe hulpvraag. Graag wil ik mijn opgedane inhoudelijke kennis inzetten om een enthousiaste, kundige en doortastende mentor te zijn. Uit mijn ervaringen met Coenders Bewind als zorgprofessional, weet ik dan mijn opvattingen en visie met betrekking tot de invulling van goed mentorschap prima passen bij dit kantoor.

 

Kim

Mijn naam is Kim, ik ben samenwonend en wij hebben 2 kinderen. 
Nadat ik mijn MAVO afgerond heb, ben ik de opleiding sociaal pedagogisch werk gaan volgen. Hierna ben ik gaan werken binnen de zorgsector in de psychiatrie, met verstandelijk beperkten mensen. Daarna heb ik nog gewerkt als educatief medewerkster op een groepsaccommodatie met voornamelijk jongeren.


Mijn ambitie lag toch meer in de administratieve en juridische sector. Ik ben dan ook de opleiding sociaal juridische dienstverlening gaan volgen bij de NCOI. Al snel ben ik, tijdens de studie, aan de slag gegaan als assistent bewindvoerder bij een ander bewindvoerderskantoor. En nu ben ik sinds december 2018 werkzaam bij Coenders Bewindvoering als assistent. Ik hoop uiteindelijk door te kunnen groeien naar bewindvoerder.


Ik vind het fijn om mijn steentje bij te kunnen dragen in de financiële wirwar, al dan niet samen tot een oplossing te komen, mensen naar een financieel zelfstandig bestaan toe te helpen en te ondersteunen waar nodig.
 

Referenties

NIEUWS

Onze toffe collega Wendy heeft met ingang van 26 september een nieuwe uitdaging gevonden, na ruim 15 jaar in bewindvoerdersland waarvan de laatste 6 jaar bij ons. We willen haar bedanken voor haar inzet, humor en teamspirit.
Uiteraard wensen we haar alle geluk in haar nieuwe baan en we gaan haar zeker weer tegenkomen (werkgerelateerd en prive).