Het team aan u voorgesteld

 

Carla Coenders

Geboren in het mooie rozendorp Lottum. Na het behalen van mijn HAVO- diploma heb ik een jaar de opleiding voor tandartsassistente gevolgd. Maar het werken met en voor mensen trok me toch meer dan het assisteren aan de stoel. Vandaar ben ik dan ook gaan studeren in Eindhoven en heb daar in 1991 de HBO-opleiding CMW afgerond. Al vanaf 1990 ben ik werkzaam geweest in het sociaal cultureel werk en specifiek in het jongerenwerk. Via allerlei banen in het jongerenwerk (Alkmaar, Haarlemmermeer, Soest, Alphen aan den Rijn, Veldhoven en Mill & St. Hubert) heb ik in 2009 mijn eigen bewindvoerderskantoor opgestart. Ik ben actief als beschermingsbewindvoerder/mentor en curator. Mijn kantoor is lid van de BPBI en voldoet daarnaast aan de eisen van het landelijk kwaliteitsbureau van de rechtbank. We blijven op de hoogte van actuele ontwikkelingen door jaarlijks bijscholing te volgen.
Naast het regelmatig volgen van bijscholingen heb ik in 2016 de module levensexecuteur gevolgd.


Binnen ons kantoor ben ik het eerste aanspreekpunt maar doordat er steeds meer verzoeken kwamen voor bewindvoering is het kantoor sinds 2016 uitgebreid met een tweede bewindvoerder namelijk Wendy Peree.
Voor administratieve ondersteuning maken we gebruik van de diensten van Brigitte Kreuzer, zij is werkzaam op ons kantoor sinds 2014.

Het voordeel van een klein kantoor is dat er altijd sprake is van korte lijntjes en we snel op zaken kunnen inspelen. Dat zie ik dan ook als onze kracht.

 

Wendy Perée

Mijn naam is Wendy Perée en ben werkzaam als teamleider, bewindvoerder, mentor en levensexecuteur. Ik ben getrouwd en samen hebben we 2 kinderen.

Na de basisschool ben ik naar de Mavo gegaan waarna ik na het behalen van mijn diploma de opleiding Agogisch Werk aan het MBO-college volgde. Vanwege het vak recht dat in de lesstof zat opgenomen werd het mij duidelijk dat ik een combinatie van maatschappelijk werk en rechten wilde gaan studeren wat resulteerde in de opleiding  Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hogeschool te Sittard.

Na het behalen van dit diploma ging ik aan de slag bij het UWV, afdeling werkloosheidswet waar ik het recht, de hoogte en de duur van een WW-uitkering bepaalde. Helaas werd mijn jaarcontract niet verlengd.

Mijn zoektocht naar een andere functie bracht mij bij Slachtofferhulp Nederland waar ik 7 jaar als juridisch teamleider heb gewerkt in de regio Limburg. Ondanks dat het een leuke functie was, heb ik in 2007 besloten om een andere weg in te slaan en ben ik als bewindvoerder aan de slag gegaan.  Ik heb dus een ruime ervaring op het gebied van bewindvoering.

Vanuit mijn agogisch werk verleden heb ik affiniteit met verstandelijk beperkte cliënten en ouderen met dementie maar ook voor een uitdagend schuldendossier draai ik mijn hand niet om!

 

Brigitte Kreuzer

Mijn naam is Brigitte Kreuzer, geboren en getogen in Venray. Ik woon in Wanssum, ben getrouwd en heb 2 prachtige dochters. Na het behalen van mijn HAVO-diploma, wilde ik graag in de paardenwereld aan de slag omdat daar al van kinds af aan mijn passie lag. Doordat de banen in die wereld niet voor het oprapen liggen besloot ik toch een secretaresseopleiding te volgen, waarna ik bij Haegens Bouw in Horst begonnen als receptioniste en doorgegroeid naar medewerkster op de afdeling inkoop.

In mijn vrije tijd had ik Carla al leren kennen via de ruiterclub in Lottum (waar Carla lid van was). Toen Carla op zoek was naar een administratieve ondersteuner voor haar bedrijf heeft ze mij gevraagd of ik daar eventueel interesse in zou hebben en zo geschiedde.

Ik voel me er goed thuis en vind het werk erg leuk. Geen enkele werkdag is precies hetzelfde en je hebt contact met veel verschillende mensen. Cliënten, begeleiding, gemeentes en nog veel meer instanties.

Coenders Bewindvoering is een warm en gemoedelijk bedrijf, waarin prettig met elkaar om wordt gegaan. Als er gewerkt moet worden, dan worden de handen uit de mouwen gestoken, maar als het kan is er ook ruimte voor een praatje en een grapje. Er wordt veel zorg besteed aan het up-to-date houden van de know-how binnen het bedrijf en er wordt regelmatig deelgenomen aan bijscholing. Ik hoop dat ik nog vele jaren mag werken bij Coenders Bewindvoering en dat er nog een mooie toekomst in het verschiet ligt.

 

Anouscka van Riemsdijk

Mijn naam is Anouscka van Riemsdijk, werkzaam als assistent bewindvoerder. Ik woon samen met mijn vriend en ben moeder van twee gezellige meiden.

Na het behalen van mijn HAVO-diploma, heb ik 25 jaar met veel plezier gewerkt in de Horeca en Recreatiebranche. Aangezien er qua werkinvulling voor mijn gevoel uiteindelijk toch iets leek te ontbreken, ben ik sinds 2010 als vrijwilliger aan de slag gegaan bij Vluchtelingenwerk, Humanitas en Synthese. Hier heb ik mijn positieve levensinstelling en ervaring kunnen inzetten, bij het ondersteunen en motiveren van anderen.

Het vrijwilligerswerk leverde zoveel voldoening en enthousiasme op, dat ik in 2016 op zoek ben gegaan naar een nieuwe, passende baan. Ik ben begonnen als administratief medewerkster op een bewindvoerderskantoor en nu werkzaam als assistent bewindvoerder bij Coenders Bewindvoering. De combinatie cijfers en het menselijke aspect binnen mijn werk, is voor mij ideaal.

Bij Coenders Bewindvoering staat de klant écht voorop, en ik ben in een enthousiast en gedreven team terecht gekomen, waar no-nonsens, klantgericht en integer de kernwoorden zijn.

 

Kim Kusters

Mijn naam is Kim Kusters. Ik ben samenwonend en wij hebben 2 kinderen.
Nadat ik mijn MAVO afgerond heb, ben ik de opleiding sociaal pedagogisch werk gaan volgen. Hierna ben ik gaan werken binnen de zorgsector in de psychiatrie, met verstandelijk beperkten mensen. Daarna heb ik nog gewerkt als educatief medewerkster op een groepsaccommodatie met voornamelijk jongeren.


Mijn ambitie lag toch meer in de administratieve en juridische sector. Ik ben dan ook de opleiding sociaal juridische dienstverlening gaan volgen bij de NCOI. Al snel ben ik, tijdens de studie, aan de slag gegaan als assistent bewindvoerder bij een ander bewindvoerderskantoor. En nu ben ik sinds december 2018 werkzaam bij Coenders Bewindvoering als assistent. Ik hoop uiteindelijk door te kunnen groeien naar bewindvoerder.


Ik vind het fijn om mijn steentje bij te kunnen dragen in de financiële wirwar, al dan niet samen tot een oplossing te komen, mensen naar een financieel zelfstandig bestaan toe te helpen en te ondersteunen waar nodig.

 

Referenties

Coronamaatregelen


Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben we besloten extra maatregelen te treffen.
De maatregelen zijn volgens de richtlijnen van het RIVM en blijven van kracht tot minimaal 6 april a.s.

Ons kantoor blijft voor cliënten telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 09.00 – 11.00 uur, voor instanties gelden de normale kantoortijden.
De huisbezoeken, evenals andere afspraken die al gepland zijn, komen te vervallen.

Houd er s.v.p. rekening mee dat onze reactietermijn langer kan zijn dan u van ons gewend bent.
Dit geldt ook voor de wachttijden aan de telefoon of de verwerking van de post. Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Bedankt voor uw begrip.
 
Klik hier voor actuele informatie betreffende het coronavirus.

BRON: RIVM