Het team aan u voorgesteld

 

Carla Coenders

Geboren in het mooie rozendorp Lottum. Na het behalen van mijn HAVO- diploma heb ik een jaar de opleiding voor tandartsassistente gevolgd. Maar het werken met en voor mensen trok me toch meer dan het assisteren aan de stoel. Vandaar ben ik dan ook gaan studeren in Eindhoven en heb daar in 1991 de HBO-opleiding CMW afgerond. Al vanaf 1990 ben ik werkzaam geweest in het sociaal cultureel werk en specifiek in het jongerenwerk. Via allerlei banen in het jongerenwerk (Alkmaar, Haarlemmermeer, Soest, Alphen aan den Rijn, Veldhoven en Mill & St. Hubert) heb ik in 2009 mijn eigen bewindvoerderskantoor opgestart. 

Ik ben actief als beschermingsbewindvoerder/mentor en curator. Mijn kantoor is lid van de Horus en voldoet daarnaast aan de eisen van het landelijk kwaliteitsbureau van de rechtbank. We blijven op de hoogte van actuele ontwikkelingen door jaarlijks bijscholing te volgen.
Naast het regelmatig volgen van bijscholingen heb ik in 2016 de module levensexecuteur gevolgd.


Binnen ons kantoor ben ik het eerste aanspreekpunt maar doordat er steeds meer verzoeken kwamen voor bewindvoering is het kantoor sinds 2016 uitgebreid met een tweede bewindvoerder namelijk Wendy en per 1 december 2020 is Anouscka ook als bewindvoerder aan de slag gegaan.


Voor administratieve ondersteuning maken we gebruik van de diensten van Kim en Bianca. Omdat de vraag naar mentorschappen is toegenomen is in december 2020 Annemiek als mentor ons team komen versterken en per 1 januari 2021 Marcel.

 

Wendy

Mijn naam is Wendy en ben werkzaam als teamleider, bewindvoerder, mentor en levensexecuteur. Ik ben getrouwd en samen hebben we 2 kinderen.

Na de basisschool ben ik naar de Mavo gegaan waarna ik na het behalen van mijn diploma de opleiding Agogisch Werk aan het MBO-college volgde. Vanwege het vak recht dat in de lesstof zat opgenomen werd het mij duidelijk dat ik een combinatie van maatschappelijk werk en rechten wilde gaan studeren wat resulteerde in de opleiding  Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hogeschool te Sittard.

Na het behalen van dit diploma ging ik aan de slag bij het UWV, afdeling werkloosheidswet waar ik het recht, de hoogte en de duur van een WW-uitkering bepaalde. Helaas werd mijn jaarcontract niet verlengd.

Mijn zoektocht naar een andere functie bracht mij bij Slachtofferhulp Nederland waar ik 7 jaar als juridisch teamleider heb gewerkt in de regio Limburg. Ondanks dat het een leuke functie was, heb ik in 2007 besloten om een andere weg in te slaan en ben ik als bewindvoerder aan de slag gegaan.  Ik heb dus een ruime ervaring op het gebied van bewindvoering.

Vanuit mijn agogisch werk verleden heb ik affiniteit met verstandelijk beperkte cliënten en ouderen met dementie maar ook voor een uitdagend schuldendossier draai ik mijn hand niet om!

 

Anouscka

Mijn naam is Anouscka, werkzaam als bewindvoerder. Ik woon samen met mijn vriend en ben moeder van twee gezellige meiden.

Na het behalen van mijn HAVO-diploma, heb ik 25 jaar met veel plezier gewerkt in de Horeca en Recreatiebranche. Aangezien er qua werkinvulling voor mijn gevoel uiteindelijk toch iets leek te ontbreken, ben ik sinds 2010 als vrijwilliger aan de slag gegaan bij Vluchtelingenwerk, Humanitas en Synthese. Hier heb ik mijn positieve levensinstelling en ervaring kunnen inzetten, bij het ondersteunen en motiveren van anderen.

Het vrijwilligerswerk leverde zoveel voldoening en enthousiasme op, dat ik in 2016 op zoek ben gegaan naar een nieuwe, passende baan. Ik ben begonnen als administratief medewerkster op een bewindvoerderskantoor en nu werkzaam als bewindvoerder bij Coenders Bewindvoering. De combinatie cijfers en het menselijke aspect binnen mijn werk, is voor mij ideaal.

Bij Coenders Bewindvoering staat de klant écht voorop, en ik ben in een enthousiast en gedreven team terecht gekomen, waar no-nonsens, klantgericht en integer de kernwoorden zijn.

 

Kim

Mijn naam is Kim, ik ben samenwonend en wij hebben 2 kinderen.
Nadat ik mijn MAVO afgerond heb, ben ik de opleiding sociaal pedagogisch werk gaan volgen. Hierna ben ik gaan werken binnen de zorgsector in de psychiatrie, met verstandelijk beperkten mensen. Daarna heb ik nog gewerkt als educatief medewerkster op een groepsaccommodatie met voornamelijk jongeren.


Mijn ambitie lag toch meer in de administratieve en juridische sector. Ik ben dan ook de opleiding sociaal juridische dienstverlening gaan volgen bij de NCOI. Al snel ben ik, tijdens de studie, aan de slag gegaan als assistent bewindvoerder bij een ander bewindvoerderskantoor. En nu ben ik sinds december 2018 werkzaam bij Coenders Bewindvoering als assistent. Ik hoop uiteindelijk door te kunnen groeien naar bewindvoerder.


Ik vind het fijn om mijn steentje bij te kunnen dragen in de financiële wirwar, al dan niet samen tot een oplossing te komen, mensen naar een financieel zelfstandig bestaan toe te helpen en te ondersteunen waar nodig.
 

Annemiek

Mijn naam is Annemiek. Per 1 december 2020 ben ik werkzaam als mentor bij Coenders Bewind. Ik heb 16 jaar met veel plezier als verpleegkundige gewerkt binnen de gehandicaptenzorg en de ouderenzorg.

 

Voor mij was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik ben erg blij dat ik nu op deze manier betrokken ben bij de zorg en dat ik bij Coenders Bewind aan de slag kan als mentor.

 

Bianca

Mijn naam is Bianca, ik ben samenwonend en heb 3 kinderen. Ik heb de opleiding verzorging gedaan en ben daarna verschillende jaren werkzaam geweest als keuken-assistent in een verzorgingstehuis. Dit was uiteindelijk niet mijn passie en ben me gaan oriënteren op iets anders. Ik heb uiteindelijk bij Scheidegger de opleiding administratie gedaan en zo ben ik terecht gekomen in het bewindvoerdersvak.

Per juni 2021 ben ik werkzaam bij Coenders Bewind. Voorheen was ik 20 jaar werkzaam als assistent bewindvoerder bij een ander bewindvoerderskantoor. Ik ben terecht gekomen in een goed werkend team waarbij de cliënt voorop staat. Ik vind het zeer fijn om mensen te helpen daar waar nodig is.

 

Marcel

Mijn naam is Marcel, woon samen en ben 49 jaar. Ik ben opgeleid tot verpleegkundige en werk inmiddels 16 jaar met (voornamelijk) jongeren en jongvolwassenen met een complexe hulpvraag. Graag wil ik mijn opgedane inhoudelijke kennis inzetten om een enthousiaste, kundige en doortastende mentor te zijn. Uit mijn ervaringen met Coenders Bewind als zorgprofessional, weet ik dan mijn opvattingen en visie met betrekking tot de invulling van goed mentorschap prima passen bij dit kantoor.

Referenties

NIEUWS

Momenteel is er geen nieuws te melden.